Според мен ул. Христо Г. Данов в частта си покрай

...
 Според мен ул. Христо Г. Данов в частта си покрай
Коментари Харесай

Стаменов: Затварянето на ул. „Христо Г. Данов” за коли ще направи Градската градина още по-безопасна

 „ Според мен ул. „ Христо Г. Данов ” в частта си около Градската градина би трябвало да остане пешеходна, само че това решение ще го вземе Общинският съвет. Навсякъде към такива паркове се оформят пешеходни зони. Посетителите могат да се разхождат и да си почиват и това да е безвредно. Няма родителите да се тормозят, че детето им ще изкочи пред някоя кола ”, разяснява кметът на регион „ Централен ” Георги Стаменов.
Прочетете още
Той акцентира, че досега от изследванията на екипа му тази част от улицата служи повече за длъжностен паркинг на ЕВН, районната администрация, КНСБ, а едвам 5-6 са свободните места за Синя зона.

Предстои спор в Общинския съвет по тематиката, само че по думите на Стаменов, на пръв взор сложните решения за сходни лимитирани за коли улици в следствие са били удачни.

Срещу затварянето обаче неведнъж възнегодуваха хора, които живеят и имат обекти на въпросната права, макар че не не един път от районната администрация прецизираха, че както и в Капана, ще има достъп на коли за зареждане в избрани часове.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР